Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ποίηση στις Ράγες 2018 " Η Ειρήνη των Λαών" 9 Ιουνίου



Η ειρήνη είναι τα σφιγμένα χέρια των ανθρώπων
είναι το ζεστό ψωμί στο τραπέζι του κόσμου
είναι το χαμόγελο της μάνας.
Μονάχα αυτό.
Τίποτ' άλλο δεν είναι η ειρήνη.
[..]Πάνω στις ράγες των στίχων μου
το τραίνο που προχωρεί στο μέλλον
φορτωμένο στάρι και τριαντάφυλλα
είναι η ειρήνη.

[Γ.Ρίτσος]

Μετά την υπέροχη μέρα Κυριακής της 11ης Ιουνίου 2017, όπου η Ποίηση μπήκε στις Ράγες και ταξίδεψε με 55 ποιητές για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και μετά την αποτύπωση της μέρας αυτής με τις συμμετοχές όλων των ποιητών σε συλλογικό τόμο του e' book με τίτλο: 
Το μη κερδοσκοπικό σωματείο "Το Ράφι της Αγάπης" υποδέχεται φέτος,στις 9 Ιουνίου ,στις 12:30 μ. την Ποίηση στις Ράγες όπου οι δημιουργοί διαφόρων εθνικοτήτων θα ταξιδέψουν στις ράγες και θα διασχίσουν σχεδόν πάνω από την μισή Ελλάδα διαβάζοντας ποίηση στους σταθμούς των τρένων αλλά και μέσα στις αμαξοστοιχίες. 

Προσκαλούμε ποιητές από Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Καβάλα Δράμα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Θάσο, Σαμοθράκη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Βέροια, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Αριδαία, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, Αμύνταιο, Φλώρινα, Κατερίνη, Λάρισα, Καστοριά, Σιάτιστα, Γρεβενά, Τρίκαλα, Βόλο, Χαλκίδα, Θήβα, Καρδίτσα, Εύβοια, Λαμία, και από Αθήνα, να ταξιδέψουν την Ποίηση στις Ράγες με σταθμό υποδοχής την Θεσσαλονίκη, σε μια μεγάλη γιορτή της Ποίησης!!! Μείνετε συντονισμένοι...επειδή η Ποίηση στις Ράγες συνεχίζει και ταξιδεύει...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου