Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ - ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ


Leszek Bujnowski  photography


Η λύση θα ήταν ν’ αλλάξω περιβάλλον. Έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Όμως, το “μυστικό” είναι πως μεγάλωσα και πρέπει να εφευρίσκω νέες γκριμάτσες για τους άλλους. Είναι ο σταθερός τρόπος για να σε προσέχουν. Κάτι αντίστοιχο με τους δευτέρους και τρίτους ρόλους σε θεατρικά έργα και κωμωδίες ( δεν περνάς απαρατήρητος κάνοντας κόλπα) . Αλλά πλέον δεν διαθέτω ούτε την όρεξη , ούτε την υπομονή για κάτι τέτοιο. 
Έχω τη δύναμη να αλλάξω ; Όχι ! 
Είμαι ένα βήμα πριν την αμετάκλητη παρακμή . Ο χρόνος είναι αμείλικτος. Κουράστηκα απ’ όλους. Λίγο - πολύ ,τα ξέρασα όλα στον δρόμο του τίποτα. Βέβαια έμειναν κάποιες τύψεις να με ταλαιπωρούν. Όχι τίποτα σπουδαίο, μα υπάρχουν μέσα μου , καλά κρυμμένες. Να, που δεν πήγα μια επίσκεψη στον άρρωστο φίλο, κι αυτός έφυγε μια νύχτα του Γενάρη. 
Τελικά, δεν ζητώ και πολλά από τη ζωή , να ‘χω ένα δυο γεύματα, λίγη ζέστη το χειμώνα και να κοιμάμαι, όσο το δυνατόν περισσότερο. 
Μοιάζω με παλιό σιδηροδρομικό σταθμό , που δεν έρχονται πια, ούτε τρένα , ούτε επιβάτες,  και τα φώτα στις εξέδρες έχουν σβήσει προ πολλού. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου