Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΑΝΗΣ ΕΥΔΑΙΜΩΝ - ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Αρχή μηνιά κι’ αρχή χρονιά μα.... για μας ο μήνας έχει πάντα εννιά κοιτάμε τον άλλο πως θα κλέψουμε τον κόσμο όλο να διαφεντέψουμε!
Πάει πια ο παλιός μας ο χρόνος μα.. είναι το ίδιο απ’ αρχή αιώνος ενώ εμείς πάντοτε προσπαθούμε τους άλλους πως να εκμεταλλευτούμε!
Η νέα χρονιά μόλις σε μας έρχεται αυτό όλοι εσείς το κατέχετε καθώς δεν ξέρουμε τι ακριβώς ζητάμε κι’ όλα να τα πάρουμε προσδοκάμε!
Άγιος απ’ την Καισαρεία σαν έρχεται όλοι σας αυτό πάντα ξέρετε σ’ όλους τα δώρα να μοιράσει τον πόθο μας να καταλαγιάσει!
Μα ο χρόνος αυτός ο καινούργιος που είναι και λιγάκι… πανούργος θέλουμε πάντα δώρα να μοιράζει και τι τελικά θα γενεί δε… μας νοιάζει!
Καθώς το μέλλον μας είναι αβέβαιον αλλά ένα είναι το πιο βέβαιον όπως στρώσεις πάντα θα κοιμηθείς μα στα στερνά εσύ… μην εκπλαγείς!
Ο νέος χρόνος σε λίγο θ’ ανατέλλει μήνυμα χαράς σ’ όλους μας θα στέλνει μα.. εμείς που πάντα τον καρτερούμε θέλουμε συνέχεια να αισχροκερδούμε! Εντάξει τώρα πια όλοι εσείς ρε παιδιά γλεντήστε μ’ όλη σας την καρδιά και… σαν έρθει η πρώτη αναποδιά θε να μας φταίει… η κακή μας η χρονιά!
Και του χρόνου, πιείτε… όλοι να χουμε υγεία ευχηθείτε και πολλά ανύποπτα μεγαλεία σίγουρα θέλουμε τα πάντα ν’ αποκτήσουμε και… τα έχει μας να καζαντίσουμε! «Ευδαίμων Συριανός»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου