Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ "Μιαν άλλη ζωή" - νέα κυκλοφορία.

Γυμνά καλώδια - «Μιαν άλλη ζωή» - νέα κυκλοφορία


Τα Γυμνά Καλώδια σας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο: Μιαν άλλη ζωή.

Το "Μιαν άλλη ζωή" είναι το πρώτο μέρος ενός μουσικού ταξιδιού από την εσωτερική απόγνωση στην λύτρωση. 
Τα βίντεο και τα τραγούδια του μικρού αυτού project χτίστηκαν επάνω στην ιδέα της "Πίστης" μας για ένα καλύτερο αύριο.
Η Πίστη αυτή (που θα ολοκληρωθεί με το τρίτο ομώνυμο τραγούδι) είναι το μόνο εφόδιο που έχουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο.

BINTEO - ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ - Μιαν άλλη ζωή (Part 1)


Η ιστορία συνεχίζεται με το "Ραντεβού στην πλατεία" που είναι το 2ο μέρος της ιστορίας και έχει ήδη κυκλοφορήσει

Φωνή - Κιθάρα: Χρήστος Καλογράνης

Τύμπανα: Θανάσης Μπουρίκας
Μπάσο: Παναγιώτης Ροντογιάννης

ΒΙΝΤΕΟ - ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ - Ραντεβού στην πλατεία (Part 2)

Στο video εμφανίζονται οι: Θεοδωρίδης Γιάννης, Χριστακόπουλος Παναγιώτης.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Τα Γυμνά Καλώδια ξεκίνησαν την πορεία τους στον χώρο του Ελληνικού Ροκ ηχογραφώντας και κυκλοφορώντας τον πρώτο τους δίσκο τον Ιούνιο του 2005, με τίτλο ομώνυμο του συγκροτήματος (Live Records). Η πρώτη τους συναυλία γίνεται στην ιστορική σκηνή ‘στον Αέρα’ στην Πετρούπολη και κατόπιν πραγματοποιούν πολλές συναυλίες στην Αθήνα. Σταθμό αποτελεί η συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Μενίδι, όπου χειροκροτήθηκαν από χιλιάδες κόσμο. Ταυτόχρονα τα τραγούδια τους παίζονται από διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς και rock clubs, και το τραγούδι ‘Θέλω’ είναι εκείνο που ξεχωρίζει, το οποίο γυρίζουν και video clip. 
Πριν το καλοκαίρι του 2006 ηχογραφούν το δεύτερο album με τίτλο ‘Η Νεράιδα της Απελπισίας’ (Live Records). Ξεκινούν το καλοκαίρι με μια σημαντική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας (Πετρούπολη) και αμέσως κάνουν video clip το ομώνυμο τραγούδι του καινούριου δίσκου. Το χειμώνα επισκέπτονται για πρώτη φορά την Θεσσαλονίκη παίζοντας στο Club Υδρόγειος και επιστρέφουν στην Αθήνα για την παρουσίαση του δίσκου στο Club Underworld των Εξαρχείων. Κατόπιν ακολουθούν πολλές συναυλίες  σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Λάρισα, Βόλος, Πάτρα, Πρέβεζα, Αλεξανδρούπολη, Καλαμπάκα, Χαλκίδα κ.α.) και πολλά live στην Αθήνα. 
Σταθμός αποτελεί η μεγάλη συναυλία για την Πάρνηθα (13.07.2007) στην Πλατεία Συντάγματος όπου έπαιξαν με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες (Λ. Μαχαιρίτσας, Θ. Μικρούτσικος, Φ. Δεληβοριάς, Χ. Θηβαίος, Σ. Μάλαμας, Μ. Μητσιάς, Μ. Πασχαλίδης, Ο. Περίδης, Σπυριδούλα, Δ. Τσακνής, Ε. Τσαλιγοπούλου, Μ. Φάμελλος κ.α.) παρουσιάζοντας το τραγούδι ‘Ό, τι καίγεται’ το οποίο παρουσιάστηκε από όλα σχεδόν τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε για το επόμενο album. 
Τον Δεκέμβρη του 2007 κυκλοφορούν το τρίτο κατά σειρά album με τίτλο ‘Μια Ζωή Σε Μια Στιγμή’ το οποίο και αποφασίζουν να το διανέμουν δωρεάν στις συναυλίες. Το καινούριο album περιέχει δύο πάρα πολύ σημαντικές συνεργασίες: με τον Μάνο Ξυδούς (Πυξ Λαξ) σε ντουέτο στο τραγούδι ‘Μέσα στη νύχτα μου’ και με την Τάνια Κικίδη (Β. Παπακωνσταντίνου) σε ντουέτο στο τραγούδι ‘Δάκρυα στο χώμα’. Η παρουσίαση γίνεται στο club Κύτταρο.  
Το 2008, το τραγούδι ‘Δάκρυα στο χώμα’ γνωρίζει επιτυχία και γίνεται αγαπημένο πολλών ραδιοφωνικών σταθμών και clubs της Ελλάδας και την Κύπρου. Επίσης περιλαμβάνεται στην συλλογή του ραδιοφωνικού σταθμού Atlantis 105.2FM. Επιτυχία γνωρίζουν και τα τραγούδια ‘Οι ποιήτριες της γης’, ‘Μέσα στη νύχτα μου’ και ‘Ότι καίγεται’. Άμεσα πραγματοποιούν πάρα πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχουν σε συναυλίες οικολογικού, πολιτιστικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα (Τεχνόπολις Youth Festival, Dramaica Festival, Rocking Under the Rocks, Musicwave festival, Citizens for Africa, κ.α.).  
Το 2009 τους βρίσκει εξίσου ενεργούς με συναυλίες, αλλά και παρουσίαση της δισκογραφίας τους στο τηλεοπτικό κανάλι MAD. Μετά τις συναυλίες του καλοκαιριού υπογράφουν με την Friends Music Factory και κυκλοφορούν τον Ιανουάριο του 2010 το τέταρτο CD τους με τίτλο ‘Οι μικροί μας ήρωες’, από το οποίο ξεχωρίζουν το "Γλυκά, Ψυχρά κι Ωραία", το ομώνυμο (σε στίχους Friends και μουσική Γ. Αλκαίου) και το "Όλα φεύγουν", το οποίο γυρίζουν video clip. 
Το Νοέμβρη του 2010 κυκλοφορούν το τραγούδι "Εδώ Πολυτεχνείο", σε δωρεάν διάθεση, από τον ιστοχώρο τους. Το τραγούδι, αναφερόμενο στην επέτειο του Πολυτεχνείο, αλλά και στην παρούσα κοινωνική κατάσταση της χώρας, αναγνωρίζεται άμεσα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά blogs. 
Τον Νοέμβρη του 2011, κυκλοφορούν το 5ο κατά σειρά album τους με τίτλο ΑΡΩΜΑ ΦΥΓΗΣ.
Και το 2013 κυκλοφόρησαν 2 cd πετυχημένα singles με τίτλο «ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ» και «ΕΙΝΑΙ OI ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ή ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?» 
Τέλος του 2014 κυκλοφορούν το single «Ραντεβού στην πλατεία», και Απρίλιο του 2015 «ξαναχτυπούν με το «Μιαν άλλη ζωή» ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις ζωντανές τους εμφανίσεις.
 Official links:


Πληροφορίες - Επικοινωνία
Angel's PR
Μάριαν Νικολάου
Promoter 

τηλ 6989264494

FB Marian Nicolaou
Twitter MarianNicolaou




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου