Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΑΣ "Η πορεία μου στην ανεξάρτητη και εκτός εμπορίου δισκογραφία"




Γεννήθηκα το 1970 στην Αθήνα! Κι επειδή στο σπίτι που μεγάλωσα υπήρχανε παντού μουσικά όργανα [πιάνο, το οποίο έπαιζε η μητέρα μου, μαντολίνο και μπουζούκι που έπαιζε ο πατέρας μου], από πολύ μικρή ηλικία άρχισα να ενδιαφέρομαι για την εκμάθηση μουσικού οργάνου! Τελικά, ως μαθητής Γυμνασίου, κατέληξα στο μπουζούκι, στην εκμάθηση του οποίου είμαι αυτοδίδακτος! Άλλωστε, έχω πολύ καλό «μουσικό αυτί» και μπορώ να παίξω στο μπουζούκι οποιαδήποτε μελωδία ακούσω! Τα μουσικά μου ακούσματα είναι κυρίως παλιά ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα των μεγάλων μας συνθετών, τα οποία αγαπώ πολύ να παίζω στο μπουζούκι, αλλά και όλο το φάσμα της ροκ μουσικής, που είναι η άλλη μεγάλη μου αγάπη [από το παλαιό ροκ και μπλουζ/ροκ των 60ς και 70ς μέχρι χέβι μέταλ των 80ς]! Και φυσικά λατρεύω τους «τραγουδοποιούς», αυτούς δηλαδή που τα κάνουν όλα μόνοι τους, και στίχους και μουσική και ερμηνεία: Και Έλληνες τραγουδοποιούς [Λοϊζο, πρώτο και καλύτερο, Σαββόπουλο, Θανάση Παπακωνσταντίνου κλπ] και ξένους τραγουδοποιούς [απόCat Stevens μέχρι τον πολύ αγαπημένο σύγχρονο Βρετανό τραγουδοποιό Richard Hawley]!

Τα πρώτα μου τραγούδια άρχισα να τα γράφω στα φοιτητικά χρόνια μου στη Θεσσαλονίκη γύρω στο 1991, έχοντας ως «ήρωες» των τραγουδιών συμφοιτητές και συμφοιτήτριές μου! Αυτά τα «πρωτόλεια» τραγούδια τα έγραφα σε κασέτες, που ηχογραφούσα στο φοιητητικό μου δωμάτιο με τη φωνή μου και το μπουζούκι μου, τις οποίες στη συνέχεια μοίραζα σε φίλους και γνωστούς! Την περίοδο 1996 – 1998 υπηρετούσα τη στρατιωτική θητεία μου κάνοντας ατέλειωτες ώρες σκοπιάς [ιδίως «γερμανικά νούμερα»]! Και για να περνάνε ανώδυνα αυτές οι ατέλειωτες ώρες του «σκοπάνθρωπου», στριφογυρνούσαν συνεχώς στο μυαλό μου κατά την ώρα της σκοπιάς ιδέες για μελωδίες, στίχους, θέματα τραγουδιών κλπ! Έτσι, όταν απολύθηκα απ’ το στρατό, εκτός από την αγωνία για επαγγελματική αποκατάσταση – η δουλειά μου, απ’ την οποία βιοπορίζομαι, δεν έχει καμία σχέση με μουσική – με έπιασε άλλη μια «αγωνία» : Έπρεπε οπωσδήποτε να ηχογραφήσω το υλικό μου – τα τραγούδια που «μαζεύτηκαν» τόσα χρόνια – σε δίσκο, πρέπει οπωσδήποτε να βγάλω την προσωπική μου δισκογραφική δουλειά! Και τελικά ... ούτε που κατάλαβα ότι, ασκώντας τη δύσκολη και πολύ υπεύθυνη δουλειά απ’ την οποία βιοπορίζομαι, έφτασα, εντέλει, σε σημείο να ηχογραφήσω επτά (7) δισκογραφικές δουλειές! Αυτές, δε, τις δισκογραφικές δουλειές, σε δικούς μου στίχους, μουσική και ενορχήστρωση, τις έβγαλα εγώ ο ίδιος, με δική μου παραγωγή και δικά μου έξοδα, και στη συνέχεια δεν τις προώθησα στο εμπόριο! Τις διακίνησα εγώ ο ίδιος, είτε ταχυδρομικώς είτε χέρι με χέρι, προσφέροντάς τες κυρίως ως δώρο, απρόβλεπτο και ανέλπιστο, όχι μόνο σε συγγενείς και φίλους, αλλά και σε αγνώστους! 

Να λοιπόν η δισκογραφία μου:

1. Οι μικρές μας οι στιγμές (1999)

  Κώστας Άγας -Παράπονο (ποίηση : Αριστοτέλης Βαλαωρίτης)




Το 1998, που απολύθηκα απ’ το στρατό και, ανάμεσα στα άλλα, άρχισα να ηχογραφώ τα τραγούδια μου, δεν γνώριζα τίποτα από τη διαδικασία της ηχογράφησης, παρά μόνο ότι «λαχταρώ» να βγάλω τα τραγούδια μου σε δίσκο! Έτσι, η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά βγήκε «ακατέργαστη» και με παραγωγή περίπου «ερασιτεχνική»! Παρόλα αυτά, η «συναισθηματική φόρτιση» των τραγουδιών είναι εμφανής, κάτι που επισήμαναν όλοι όσοι τα άκουσαν!
Τραγούδια / τραγουδιστές :
1. Οι μικρές μας οι στιγμές - Μαριάννα Βαρβαδούκα
2. Απομένεις μοναχή - Μαριάννα Βαρβαδούκα
3. Νούφαρο στο Θερμαϊκό - Μαριάννα Βαρβαδούκα
4. Ο δρόμος της αυγής - Κέλλυ Κυλίτου
5. Άνοιξή μου ματωμένη - Μαριάννα Βαρβαδούκα
6. Μες στους βυθούς - Νίκος Κωνσταντινόπουλος
7. Το βαλς της αγάπης - Μαριάννα Βαρβαδούκα
8. Χειμώνας στο αρχιπέλαγος - Κέλλυ Κυλίτου
9. Παράπονο (ποίηση : Αριστοτέλης Βαλαωρίτης) - Κώστας Άγας
10. Στο Κερατσίνι / στη Δραπετσώνα - Μαριάννα Βαρβαδούκα
11. Ένα σακίδιο γεμάτο blues - Γιώργος Καρέλας
12. Χορός Καλαματιανός – Οργανικό
Στίχοι/μουσική/ενορχήστρωση/παραγωγή/διανομή : Κώστας Άγας

 Κέλλυ Κυλίτου - Ο δρόμος της αυγής 


2. Του Αιγαίου η Μοναξιά (2000)

Αρχαίο άγαλμα στο βυθό - Παναγιώτης Καραδημήτρης


Το 1999 βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη για μετεκπαίδευση στο αντικείμενο της δουλειάς μου [που, όπως προείπα, δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική, την τραγουδοποιία και τη δισκογραφία]! Παράλληλα, ηχογράφησα τη 2η δισκογραφική μου δουλειά στοRock Studio του αλησμόνητου Παντελή Δεληγιαννίδη στην Άνω Τούμπα! Για πρώτη φορά ηχογράφησα σε επαγγελματικό στούντιο και ένιωσα πόσο μαγευτική διαδικασία είναι η ηχογράφηση! Θυμάμαι, όταν έβγαινα από το Rock Studio, μετά την ηχογράφηση, ένιωθα πανευτυχής! Όμως ... οι ηχογραφήσεις σημαδεύτηκαν από ένα τραγικό γεγονός: Τον Γενάρη του 2000 πέθανε εντελώς ξαφνικά ο εξαιρετικός ηχολήπτης, μουσικός και, κυρίως, άνθρωπος Παντελής Δεληγιαννίδης, για τον οποίω νιώθω ευγνωμοσύνη: είναι ο άνθρωπος που δίπλα του έμαθα πώς θα ηχογραφώ και θα βγάζω «ευπρεπώς» τις ανεξάρτητες δισκογραφικές μου δουλειές! Στην εν λόγω δισκογραφική δουλειά συμμετέχουν κάμποσοι εξαιρετικοί βορειοελλαδίτες τραγουδιστές και μουσικοί, οι οποίοι έχουν γράψει τη «δική τους ιστορία» στις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης!
Τα τραγούδια - οι τραγουδιστές :
1. Βιογραφικόν (του Αιγαίου η μοναξιά) - Κώστας Άγας / Αλέξια Δεληγιαννίδου
2. Πέλαγος - Μαρία Φραγκούλη
3. Αρχαίο άγαλμα στο βυθό - Παναγιώτης Καραδημήτρης
4. Τα φευγάτα καραβάκια - Μαρία Φραγκούλη
5. Εκεί που η δύση - Μαρία Λουλάκη
6. Μυγδαλιά (ποίηση : Κώστας Καρυωτάκης) - Παναγιώτης Καραδημήτρης
7. Σ' ένα τραγούδι ερωτικό - Γιώργος Ματεντζόγλου
8. Ένα τανγκό - Μαρία Λουλάκη
9. Hotel "Τα Βαλκάνια" - Παναγιώτης Καραδημήτρης
10. Τα λόγια του γερο Βοριά - Μαρία Φραγκούλη
11. Το κορίτσι με τη Γιαμάχα - Σάκης Γιώργου
12. Στη σκοπιά - Γιώργος Ματεντζόγλου
13. Η δική μου Καισαριανή - Μαρία Λουλάκη
14. Καντάδα - Κώστας Άγας
15 . Μυγδαλιά - Οργανικό
Στίχοι -μουσική - ενορχήστρωση - παραγωγή - διανομή : Κώστας Άγας

 Μαρία Λουλάκη -  Ένα τανγκό 


3. Η τριήρης και άλλα αληθινά παραμύθια (2003)

Δημήτρης Φράγκος- Ήσουν τριαντάφυλλο 



Η ηχογράφηση αυτής της δισκογραφικής δουλειάς έγινε με τον πλέον «περιπετειώδη» τρόπο : Είχα πάρει υπηρεσιακή μετάθεση στη Νάξο και, όποτε είχα «κενό» απ’ την υπηρεσία μου, έπαιρνα το καράβι, πήγαινα στην Αθήνα για 2-3 μέρες και ... ηχογραφούσα τον εν λόγω δίσκο! Τα χαρακτηριστικά αυτού του δίσκου : α/ Είχα μάθει, πλέον, πολύ καλά πώς να «χειριστώ» τους μουσικούς στο στούντιο και πώς να τους δώσω «χώρο», αλλά και «αφορμές», για να ξεδιπλώσουν τα όμορφα παιξίματά τους και την τέχνη τους! β/ Βρήκα συνεργάτες και αγαπημένους «συνοδοιπόρους», τους οποίους προσκαλούσα για να συμμετάσχουν και στις επόμενες δισκογραφικές μου δουλειες : Γιώργος Πρινιωτάκης ηχολήπτης στο Studio Artracks [το οποίο έκτοτε ... έγινε «δεύτερο σπίτι» μου!], Γιώργος Ματεντζόγλου κιθάρες, Δημήτρης Φράγκος τραγούδι, Θάνος Γκιουλετζής βιολί, Νίκος Κατριτζιδάκης φλάουτο, Αλέξανδρος Τσάμης κρουστά, Στέλιος Κατσατσίδης ακορντεόν κλπ! γ/ Όταν βγήκε η δουλειά αυτή, κατάφερα και κέρδισα την εκτίμηση και το σεβασμό του μουσικού τύπου, μιας και δέχθηκε πολύ καλές κριτικές [κάτι που, ομολογουμένως, δεν περίμενα]! Και αυτήν την «εκτίμηση και σεβασμό» των μουσικοκριτικών μέχρι σήμερα δεν την απώλεσα!

Τα τραγούδια - οι τραγουδιστές :
1. Η τριήρης - Ειρήνη Δασκαλάκη
2. Το παλιό βιολι (ποίηση :Ιωάννης Πολέμης) - Δημήτρης Φράγκος
3. Υγρές γειτονιές - Δημήτρης Φράγκος
4. Το ραντεβού - Γιώργος Πρινιωτάκης
5. Η πίσω πόρτα της ζωής - Γιώργος Ματεντζόγλου
6. Ήσουν τριαντάφυλλο - Δημήτρης Φράγκος
7. Κορίτσι είσαι - Γιώργος Ματεντζόγλου
8. Πλανόδιος πωλητής - Δημήτρης Φράγκος
9. Το καλαματιανό του ΘΟΥ ΒΟΥ - Δημήτρης Φράγκος
10. Θεσσαλονίκη, Οκτώβρης 2000 : Δυο μέρες πριν την παρέλαση - Δημήτρης Φράγκος
11. Πικραμύγδαλο και σύκο - Δημήτρης Φράγκος
12. Λοϊζο, Μάρκο και Νηλ Γιανγκ (Ζεις μέσα σ' ό,τι αγαπώ) - Κώστας Άγας
13. Κλαρί από βασιλικό - Ειρήνη Δασκαλάκη
14. Κι έτσι καταλήξαμε παρέα - Διαλεκτή Βερτζάγια
15. Ραντεβού II - Οργανικό
Στίχοι - μουσική - ενορχήστρωση - παραγωγή - διανομή : Κώστας Άγας

 Δημήτρης Φράγκος - Πλανόδιος πωλητής 





4. Κώστας Άγας IV (2005)

Κερασία Σαμαρά - Το τραγούδι σου σε κρυφό ναό 


Σε αυτή τη δισκογραφική δουλειά αποφάσισα να στραφώ σε πιο «εξηλεκτρισμένο/ροκ» ήχο, βγάζοντας, όσο το δυνατόν περισσότερο, τις επιρροές μου από τα αγαπημένα μου ροκ συγκροτήματα : UFOCamelWishbone AshPink FloydGoldenEarringCaravanRory Gallagher κλπ! Έτσι, οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν από το home studio του πιανίστα/πληκτρά Γιώργου Στεφανάκη, που στις αρχές των 70ς είχε διατελέσει οργανίστας των Πελόμα Μποκιού και ενορχηστρωτής δίσκων του Νικόλα Άσιμου, της Μαρίζας Κωχ, των Νοστράδαμος κλπ, και συνεχίστηκαν στοStudio Artracks του Γιώργου Πρινιωτάκη [είπαμε, «δεύτερο σπίτι» μου έγινε το Artracks], με «πρωταγωνιστή» τις ηλεκτρικές κιθάρες του νεαρού «ηλεκτροκιθαρίστα» Φίλιππου Σκλαβενίτη! Μετά, συνέδραμαν και οι υπόλοιποι αγαπημένοι συνεργάτες, μουσικοί και τραγουδιστές [Δημήτρης Φράγκος και Διαλεκτή Βερτζάγια] που είχαν συμμετάσχει και στον προηγούμενο δίσκο!

Tα τραγούδια - οι τραγουδιστές :
ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ : ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Πρόλογος - Οργανικό
2. Τα μάτια σου υγρά (Μέρος Πρώτο) - Διαλεκτή Βερτζάγα
3. Μια νύχτα στην "Πινακοθήκη" - Διαλεκτή Βερτζάγια
4. Ζέσταμα - Οργανικό
5. Το τραγούδι σου σε κρυφό ναό - Κερασία Σαμαρά
6. Μετά από χρόνια πάλι θα σε δω - Γιώργος Στεφανάκης
7. Καίγεται αργά σαν το θυμιατό - Οργανικό
8. Τα μάτια σου υγρά (Μέρος Δεύτερο) - Διαλεκτή Βερτζάγια
ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ : ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
9. Κάποιος μας λείπει - Δημήτρης Φράγκος
10. Της πόλης μου οι τοίχοι - Δημήτρης Φράγκος
11. Τη βραδυά που ο μπαρμπα Κώτσος έφυγε μακριά - Φίλιππος Σκλαβενίτης
12. Αιγαίο / Σολάρις - Δημήτρης Φράγκος
13. Ο Ηρακλής, ένα άσπρο κουνέλι σε μια μαύρη αγκαλιά - Κερασία Σαμαρά
14. Καλοχώρι 2004 - Κώστας Αβραμίδης / Διαλεκτή Βερτζάγια
15. Ηλεκτρικό Θρακιώτικο - Οργανικό
16. Σταθμός Λαρίσσης - Δημήτρης Φράγκος
17. Ήταν μια φορά ένας Γιάννης (ποίηση : Παύλος Νιρβάνας) - Δημήτρης Φράγκος
18. Τραγούδια ροκ - Δημήτρης Φράγκος
19. Λεωφόρος Κατεχάκη, Μάρτης 2003 - Κώστας Άγας
20. Άσπρο κουνέλι - Οργανικό  
Στίχοι - μουσική - ενορχήστρωση - παραγωγή - διανομή : Κώστας Άγας

 Διαλεκτή Βερτζάγια - Μια νύχτα στην "Πινακοθήκη" 



5. Οι εκδρομές των Κυριακών (2009)

Κώστας Αγας -  F/b "Κυκλάδες"


Σε αυτή τη δισκογραφική δουλειά πήρα άλλη μιαν «απόφαση»: Να την κυκλοφορήσω αποκλειστικά σε βινύλιο, λόγω της αγάπης μου για το βινύλιο και τη «ζεστασιά» που αποπνέει ως αντικείμενο! Και πράγματι, έκανα παραγγελία στο εργοστάσιο βινυλίων της Τσεχίας και την εξέδωσα αποκλειστικά σε 275 συλλεκτικές κόπιες βινυλίου! Το ύφος της δουλειάς κινείται από το παλιό ρεμπέτικο κι από κει στις ροκ και μπλουζ φόρμες και στο έντεχνο ύφος!

 Τα τραγούδια - οι τραγουδιστές :
ΟΨΗ Α΄
ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ : ΗΤΑΝΕ ΔΥΟΜΙΚΡΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΪΚΙ
1. Το "Σκίρων" στο Λιμένα Μεσογαίας - Δημήτρης Φράγκος / Διαλεχτή Βερτζάγια
2. F/b "Κυκλάδες" - Δημήτρης Φράγκος
3. Το μπλουζ της "Μαγδαληνής" - Γιώργος Ματεντζόγλου 
ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ : ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΟΣ
4. Στο μύλο τον παλιό - Δημήτρης Φράγκος
5. Ο φάρος της Αλεξάνδρειας - Γιώργος Ματεντζόγλου
ΟΨΗ Β΄
ΚΥΚΛΟΣ ΤΡΙΤΟΣ : ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
1. Ένα Dark Horse από μια πόλη του βορρά - Διαλεκτή Βερτζάγια / Κώστας Άγας
2. Σ' ένα ξεχασμένο σινεμά - Κώστας Άγας
ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ : ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ :
3. Οι εκδρομές των Κυριακών
4. Δευτέρα 06 : 00 π.μ. : Στο δρόμο για τη δουλειά
ΕΠΙΛΟΓΟΣ : ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ
5. Ερωτευμένος ραδιοπεορατής - Κώστας Άγας
Στίχοι - μουσική - ενορχήστρωση - παραγωγή - διανομή : Κώστας Άγας

6. «... και στο βάθος φώτα σε μώλο αττικό» (2012)

  Γιάννης Νανόπουλος- Καλοκαιρινή νύχτα στο εξοχικό


Αυτή η δισκογραφική δουλειά είναι χωρισμένη σε δύο θεματικές ενότητες/κύκλους τραγουδιών : Α/ «Μετά το happy end», που πραγματεύεται θέματα όπως ο έρωτας, η έγγαμη συμβίωση, η προσπάθειά μας να σταθούμε στα πόδια μας μετά το χωρισμό κλπ. Β/ «Με διάθεση νοσταλγική», που περιέχει τραγούδια, τα οποία έγραψα επηρεασμένος από τις παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις μου από τα 80ς! Αυτή, δε, η θεματική ενότητα/κύκλος τραγουδιών συμπληρώνεται από ένα μακροσκελές κείμενο στο ένθετο, στο οποίο περιγράφω ένα σωρό αναμνήσεις μου από γεγονότα εκείνης της εποχής [άλλα από την προσωπική μου ζωή εκείνων των χρόνων, κι άλλα από κοινωνικά, πολιτικά, πολιτιστικά κλπ συμβάντα της δεκαετίας του ’80]

Τα τραγούδια – οι τραγουδιστές :
ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ : ΜΕΤΑ ΤΟ HAPPY END
1. Καλοκαιρινή νύχτα στο εξοχικό – Γιάννης Νανόπουλος
2. Καλοκαίρι του 1968 / Χειμώνας του 2008 – Γιάννης Νανόπουλος
3. Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια – Κώστας Άγας
4. Ζωγράφου / Σέφφηλντ – Γιάννης Νανόπουλος
5. ... και στο βάθος φώτα σε μώλο αττικό – Οργανικό
ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ : ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ
6. Στάση λεωφορείου – Δημήτρης Φράγκος
7. Τίποτα δεν χάθηκε για μας – Δημήτρης Φράγκος
8. Ανατολίτικο – Δημήτρης Φράγκος
9. Η υπόγα – Κώστας Άγας
10. Ο βάλτος – Δημήτρης Φράγκος / Κώστας Άγας
11. Τα 80ς – Κώστας Άγας
12. Δέηση για την ψυχή του Παπαδιαμάντη (ποίηση : Λάμπρος Πορφύρας) – Γιάννης Νανόπουλος
ΕΠΙΛΟΓΟΣ :
13. Μουσικό θέμα για road movie που δεν θα γυριστεί ποτέ – Οργανικό
Στίχοι, μουσική, ενορχήστρωση, κείμενο στο ένθετο, παραγωγή, διανομή : Κώστας Άγας

Γιάννης Νανόπουλος -  Δέηση για την ψυχή του Παπαδιαμάντη 


7. Του Αιγαίου η Μοναξιά ΙΙ – Η Απάντηση (2015)

Κώστας Άγας - Αύγουστος 1991 : Μόνος στην Κίμωλο



Και χωρίς να το καταλάβω ... έφτασα στην 7η δισκογραφική μου δουλειά, που βγήκε πολύ πρόσφατα, στα τέλη Ιανουαρίου 2015! Ακόμη δεν έχει διαγράψει την πορεία της! Όμως, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τους συντελεστές της : Οι μουσικοί και οι ηχολήπτες που είναι, οι περισσότεροι, αγαπημένοι μου συνεργάτες και στις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές! Και φυσικά οι τραγουδιστές: Ο Δημήτρης Φράγκος, σταθερός και πολύ αγαπημένος συνεργάτης, αλλά και δύο υπέροχες δροσερές «νέες γυναικείες φωνές» που βρίσκονται στο ξεκίνημά τους: Καλλιόπη Ηλιοπούλου και Ηλιάνα Μπούτση! Και φυσικά, δύο εκλεκτές φιλικές συμμετοχές από τραγουδιστές που έχουν γράψει «λαμπρή ιστορία» στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού: Γιάννης Κούτρας και Τάκης Κωνσταντακόπουλος!

Τα τραγούδια – οι τραγουδιστές
ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ : ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
1. Στο Κερατσίνι – στη Δραπετσώνα | Γιάννης Κούτρας
2. Απομένεις μοναχή | Ηλιάνα Μπούτση
ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ : ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ
3. Στο υπόγειο μπαρ της Θεμιστοκλέους | Δημήτρης Φράγκος
4. Αύγουστος 1991 : Μόνος στην Κίμωλο | Κώστας Άγας
5. Στον Άγιο Μύρωνα των Αντικυθήρων | Δημήτρης Φράγκος
6. Πεύκο Καρπαθίτικο | Τάκης Κωνσταντακόπουλος
7. Το γιούσουρι | Δημήτρης Φράγκος
8. Ile d’ Ouessant | Κώστας Άγας
ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ : ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ
9. Τραγούδι για road movie που έχει ήδη γυριστεί | Καλλιόπη Ηλιοπούλου
10. Το νανούρισμα της Ρόζμαρι | Καλλιόπη Ηλιοπούλου
11. Το τραγούδι της Σόνιας | Καλλιόπη Ηλιοπούλου
ΚΥΚΛΟΣ ΤΡΙΤΟΣ : ΤΟ ΠΑΡΤΙ
12. Μού χαρίζετε αυτόν το χορό; | Καλλιόπη Ηλιοπούλου
13. Οι άνθρωποι του πάρτι | Καλλιόπη Ηλιοπούλου
14. Σύρε να πεις (ποίηση : Βλάμης) | Δημήτρης Φράγκος
15. Ζεϊμπέκικο καμηλιέρικο Α | Οργανικό
16. Ένα σλόου σαν από παλιό «σαρανταπενταράκι» | Οργανικό
ΕΠΙΛΟΓΟΣ : ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ DEMO ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ
17. Σ’ ευχαριστώ για την άγια υπομονή σου | Κώστας Άγας
18. Κίμωλος και Πολύαιγος | Οργανικό
19. Νανούρισμα | Οργανικό
20. Ζεϊμπέκικο καμηλιέρικο Β | Οργανικό
Στίχοι, μουσική, ενορχήστρωση, κείμενο στο ένθετο, παραγωγή, διανομή :
Κώστας Άγας


 Γιάννης Κούτρας - Στο Κερατσίνι – στη Δραπετσώνα 



1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Κώστα, και πολλά ακόμη μπράβο στην κυρία Γεωργία Κοτσοβόλου,γιά την ανάρτηση του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή