Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΣΑΠΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ "Η μυστική οργάνωση ‘’Ζ’’ " Αστυνομικό μυθιστόρημα



Το βιβλίο του Α. Κατσαπάρα " Η  μυστική οργάνωση ‘’Ζ’’ " κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση 
http://issuu.com/ocelotos/docs/i_mystiko_organosi_z_issuu?e=6038780/3265927

και πωλείται από την πλατφόρμα του mye-books, και της cosmote στη διεύθυνση http://www.myebooks.gr/

Ας αφήσουμε τον ίδιο τον συγγραφέα να μας συστήσει πρώτα το έργο του και μετά να μας μιλήσει λίγο για τον ίδιο.

Η μυστική οργάνωση ‘’Ζ’’

Περίληψη-Πρόλογος - Η σύλληψη του έργου

    Είχα γράψει τον χειμώνα του 2010, ένα πολύ μικρό, και παράξενο διηγηματάκι (από ό,τι μου είχε πει ένας φίλος το βρήκε κάπως δυσνόητο) παρόλο που σκέφτηκα να το συνενώσω με ένα διήγημα-συνέχειά του, το ξανασκέφτηκα, και είπα να σας το δώσω στα μάτια σας (και αργότερα ευελπιστώ και στα χέρια σας) και στο μυαλό σας έτσι όπως το έγραψα, συν κάποιες βοηθητικές επικεφαλίδες. Πιστεύω, οι βοηθητικές επικεφαλίδες να σας βοηθήσουν  να καταλάβετε την πρώτη συγγραφική μου απόπειρα, γιατί είναι αλήθεια ότι είναι ένα μικρό μεν διήγημα, αλλά πυκνογραμμένο και πολυπρόσωπο!!!
    Είναι μια μικρή ιστορία, για την μυστική οργάνωση ‘’Ζ’’, το πώς υπήρχαν στην διάρκεια του χρόνου, και το πώς λειτουργούν σαν οργάνωση. Εκεί μπαίνει η ομάδα του ντεντέκτιβ Θερμοκλή με τον Δάμωνα, τον Θράσο, και τον πάτερ   Θεόκλητο. Στην εξέλιξη της ιστορίας, μπλέκονται και η ομάδα του αστυνόμου Α’ Αστρόγιαννου, μαζί με τον Πέτρο, την  κομάντο Πηνελόπη, και τον Γιάννη στο κέντρο επιχειρήσεων, σχεδόν αθέατος, αλλά σημαντικός στην εξέλιξη της μικρής ιστορίας μου. Στην όχθη του ‘’κακού’’ έχουμε τον Εξάντα, ένα εξιλαστήριο θύμα τον Ανδροκλή, και τον πάτερ   Μάρκελο, ενώ από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, οι δύο μυστικοί πράκτορες του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Murdock και Robertson, μαθαίνουν πού  βρίσκεται  η έδρα της μυστικής οργάνωσης ‘’Ζ’’. Ποιος θα συλλάβει αυτή την θανατηφόρα μυστική οργάνωση;
 Αυτά από μένα καλή ανάγνωση!!!
Υ.Γ Άραγε έτσι τελειώνει η ιστορία με την μυστική οργάνωση ‘’Ζ’’; 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

     Μεγάλωσα σε μια ημιαστική περιοχή του Ασπροπύργου, στον Συνοικισμό νεόκτιστων, όπου και είμαι από τα οκτώ μου χρόνια. Το δημοτικό σχολείο το τελείωσα στον οικισμό που διαμένω. Γυμνάσιο πήγα σε έναν διπλανό οικισμό, στην Παραλία του Ασπροπύργου, όπου και αποφοίτησα. Στην εφηβεία μου τελείωσα την δημόσια σχολή του Υπουργείου Εργασίας ‘’ΚΕ.ΤΕ.Κ’’ Ελευσίνας, μετά βέβαια από πολλές σχολικές περιπλανήσεις. Στην συνέχεια μπήκα να υπηρετήσω την θητεία μου, όπου και απολύθηκα τρείς μέρες πριν πέσουν οι δίδυμοι πύργοι (08/09/01) Μετά από μια ταλαιπωρία που είχα με τις δουλειές, αποφάσισα το 2008 να ξεκινήσω το λύκειο, όπου και αποφοίτησα στο 5ο εσπερινό ΕΠΑ.Λ το 2011 με το πτυχίο του βοηθού ιατρικών εργαστηρίων. Δεν επαναπαύτηκα και συνεχίζω να πηγαίνω λύκειο, με σκοπό να πάρω και το πτυχίο του βοηθού Νοσηλευτή.
    Εχω γράψει αρκετά βιβλία και σχεδιάζω να εκδώσω μάλιστα και ένα μέχρι το τέλος του χρόνου με τους ίδιους πρωταγωνιστές ,αστυνομικό.

Κατσαπάρας Αναστάσιος










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου